DataFlex Newsletter June

Kære alle

DataFlex 23.0 er nu udgivet som “Release Candidate”, der kan downloades på linket længere nede i teksten. Med den kan man foretage en generalprøve på sine egne applikationer, da denne version forventeligt er identisk med den endelige version.

I tidligere nyhedsbreve har vi skrevet om nyhederne men for lige at genopfriske, har vi listet dem nedenfor: 

  • FlexTron
  • Embedded SQL API
  • Web Grid Layout
  • WebList Grouping
  • Aligned Multiline Strings

Følgende link er en detaljeret beskrivelse af de forskellige nyheder.

Der er gode og effektive forbedringer at mærke i udviklingsmiljøet, så tøv ikke med at få migreret din applikation til version 23.0. 

Version 23 kræver at nye licenskoder indtastes. Derfor sender vi nye koder ud så snart Data Access har frigivet den endelige release af DataFlex 2023.  

DataFlex Release Candidate kan downloades her og fungerer som en evaluering “evaluerings-licens”. Vi opfordrer til at downloade RC allerede nu og være med til final testing. 

SYNERGY 2023 – 21. & 22. September afholdes af Data Access North America Louisville i staten Kentucky, USA.  Registreringen er nu åben. Agenda og training information er begyndt at blive tilføjet, der er mange spændende præsentationer at glæde sig til. Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af denne spændende konference.

Kontoret er åbent hele sommeren. 

Vi ønsker alle DataFlexére en rigtig god sommer. 

Mange hilsner
FrontIoT