DataFlex 24 released

Kære alle

Foråret er så småt på vej og påsken er lige om hjørnet – og vi har den store fornøjelse at meddele at DataFlex 2024 er releaset og kan downloades på følgende link. 

Nedenfor et par nyheder listet: 

Større fleksibilitet med forbedrede Data Dictionary-funktioner – webContainer-kontrolelementer kan nu indeholde deres egen DDO-struktur, hvilket giver større fleksibilitet til dine projekter.

Forbedret sikkerhed i krypterede forbindelser – som også er månedens anbefaling af Klaus Berthelsen; Denne opdatering gør det muligt at kryptere kommunikationen mellem SPLF-master serveren og de bagvedliggende WEB-App Severe. Dette gør det muligt at tilføje ekstra adskillelse mellem DMZ og LAN-zone i et netværk. De enkelte nodes kan desuden konfigureres med individuelle krypterings-tokens, hvilket yderligere øger sikkerhedsstyrken. Klaus er meget begejstret for denne sikkerhedsforbedring. 

Der er flere nyheder, som kan læses på følgende link.

DataFlex Learning Center demonstrerer i detaljer de nye features klik HER.

Husk at licenskoderne allerede er sendt ud, hvis ikke du har modtaget dem, så giv endelig besked til Therese.

Opdatering af ældre versioner

Der er ligeledes frigivet opdaterede versioner af DataFlex 19.1, 20.1 og 23.0. Programmer oversat med disse versioner af DataFlex risikerer pt. at blive markeret som “inficerede” af Microsoft Defender (allestedsnærværende antivirus program). Opdatering forhindrer dette.
Læs mere her

I næste nyhedsbrev vil vi skrive om den kommende Europæiske DataFlex Users  Conference (EDUC) der afholdes i Split, Kroatien  den 10. og 11. oktober. 

Venlig hilsen
FrontIoT ApS
www.frontiot.com