DataFlex nyhedsbrev maj

Kære alle

Sommeren er lige om hjørnet og gode ting er i vente. Europamesterskabet i fodbold starter lige om lidt og som altid er DataAccess klar med DataFlex Football Pool, som du kan læse mere om samt tilmelde dig på dette link. Husk at du kan invitere venner, familie eller naboen – alle er velkommen. Bare de har lyst til at gætte med. Vinderen får en middag for 2 på egen udvalgte restaurant.

Forbedret DataFlex LibXL-bibliotek releaset

DataFlex LibXL Library version 1.9.0 til DataFlex 2024 (og tidligere) er nu til download.

Med DataFlex LibXL Library kan du læse, generere og ændre regneark i DataFlex uden at skulle installere Excel eller andet regnearksprogram!

Denne nye version er opdateret til den nyeste LibXL DLL (version 4.3.0.14), og de fleste ændringer er fejlrettelser. Versionen kan hentes på følgende link.

EDUC 2024 i Kroatien 10. 11. oktober med workshop den 8. & 9. oktober. Der vil snart blive åbnet for program og tilmelding – husk at sætte kryds i kalenderen link til EDUC.

Charlotte Grønvold, FrontIoT og Nick Nikijuluw, DataAccess, har været på en 3 dages kunde-roadtrip i Sverige og besøgt nye og gamle kunder. Vi startede i Stockholm og kørte hele vejen ned til Helsingborg. Udover at det er en stor oplevelse at køre gennem dette smukke land, er det lige så stor en fornøjelse at komme forbi DataFlex kunder som tager sig tid til at snakke med os om forretningen og DataFlex. At mødes ansigt-til-ansigt er stadig noget andet end online. Næste gang tager vi en tur rundt i Danmark.

Husk at der er meget information at hente på DataFlex Learning Center.

Mange hilsner
FrontIoT ApS
www:frontiot.com