DataFlex nyhedsbrev februar

Kære alle

Vi skriver allerede februar og vi har overstået halvdelen af vinteren. Lyset er ved at vende tilbage og vi lægger ud med …

… i god tid at annoncere at DataFlex EDUC 2024 konferencen afholdes i Split, Kroatien den 10. og 11. oktober. Der vil være workshop trainings 2 dage før (dvs. d. 8. og 9. oktober). Sæt kryds i kalenderen og hold øje med konferencens hjemmeside, som opdateres i takt med at planlægningen falder på plads.

DataFlex 2024 Release Candidate (RC) er blevet frigivet til endelig test. Du kan læse om nyhederne her. Bemærk at DataFlex 2024 RC kræver licenskoder på samme måde som den fulde release. Dem sender vi ud til vores DataFlex kunder med fornyelses-licenser. 

DataFlex Reports v2024 beta 2 er til download for test. For mere information – klik på følgende link. Der vil blive sendt nye koder ud til version 2024, når denne frigives. 

Vigtig information om Microsoft Defender og DataFlex 19.1 el. højere
Microsoft Defender er et antivirus-program, der kører på næsten alle servere og mange PC’er, og som løbende modtager opdateringer fra Microsoft.

Siden en opdatering i slut-december er DataFlex programmer (oversat af DF Studio) blevet flagget som virusinficerede og sat i karantæne. For nærværende er man nødt til at bede MS Defender om at undlade scanning af program-folderen.

Data Access har rettet dette i den kommende DataFlex version 2024 og er ved at teste en rettelse til DataFlex versionerne 19.1, 20.0, 20.1 og 23.0. Så snart testen er færdiggjort, vil disse opdateringer blive gjort tilgængelige.

Månedens anbefaling: Git og versionskontrol i DataFlex.

“Videoen ’Efficient version control with Git in DataFlex’ dækker det essentielle såvel som nogle avancerede funktioner, hvilket gør den perfekt for juniorudviklere som mig selv, der ønsker at forbedre deres versionskontrol-færdigheder hurtigt.”

Mikkel Vig, junior programmør hos FrontIoT

Mange hilsner
FrontIoT ApS