DataFlex julebrev

Kære alle

Julen er lige om hjørnet, derfor er dette nyhedsbrev årets sidste. DataAccess har frigivet første beta version af DataFlex 2024 og du kan derfor ikke undgå at komme i julestemning.

DataFlex 2024 Beta1 giver en lille forsmag på de nyeste teknologier der er i vente (til trods for at det er en “mindre” opdatering). 

Nedenfor har tre DataFlex senior programmører kommenteret på et par punkter de finder interessante i DataFlex v2024 Beta1. 

Slip din kreativitet løs med dynamisk vektortegning (cWebDrawing.pkg) 

“Jeg ser virkelig frem til at arbejde med SVG i DataFlex.” Især for at se, hvordan dette forenkler den måde, vi laver fede, brugerdefinerede visuelle grænseflader på i vores applikationer. Jeg har hidtil brugt SVG i et par projekter, ved hjælp af css og Javascript. Men den nye funktion i DataFlex kan potentielt gøre den proces meget nemmere” – Johan Broddfelt, 

Styrk dine applikationer med forbedret sikkerhed ved hjælp af SPLF-kryptering

“Sikkerheden på DataFlex WebApp har fået endnu et nøk opad. SPLF konceptet, som i forvejen er med til at højne sikkerheden betydeligt, ved at isolere WebAppen fra internettet, har nu fået encrypted kommunikation mellem SPLF server og Webserver. Hvis en hacker skulle trænge ind i din DMZ zone, vil kommunikationen til webserveren ikke kunne bruges til at komme længere ind” – Klaus Berthelsen

Hvis du har glemt hvad SPLF står for, så har du et link her: SPLF – Hvad står det for?

Multiple DataDictionary structures

“I DataFlex 24.0 (beta) kan vi nu have flere uafhængige sæt af DataDictionary objekter indenfor det enkelte view. Containere (cWebGroup, cWebCard) kan have deres egen “private” DDO struktur og tilhørende Main_DD værdi. Simpelt og elegant.

OBS! Hvis man kører WebOrder eksemplet og vælger “Multi DDO Structure” fra “Demo” menuen kan man se et nydeligt eksempel på dette” – Sture Andersen

Få et indblik i det fremtidige DataFlex – download version 2024 Beta 1

FrontIoT er ved at udvikle en App til Danmarks største madspilds-organisation.

Læs mere om konceptet på følgende link: Stop Spild lokalt. Appen er udviklet i DataFlex og er ved at blive testet af forskellige frivillige, som er tilknyttet Stop Spild Lokalt rundt om i landet. DataFlex licenserne er sponsoreret af Data Access – STORT TAK til dem. Vi vil løbende holde jer opdateret om dette fantastiske projekt. 

Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR.


Mange Julehilsner
Frontiot ApS