DataFlex Nyhedsbrev april

Kære alle

DataFlex version 2023 er nu kommet i Beta 1.
I den kommende 2023 release er der et nyt Web Grid Layout, som er værd at se nærmere på. Det er nu et nyt panel layout system, som nu er tilgængeligt til webapplikationer. Det giver mere kontrol over den lodrette placering af dine kontroller. Grid Layoutet er baseret på CSS- Grid Layout, som er en W3C standard.

En anden nyhed bliver, at cWebList nu understøtter gruppering af data. Når det er aktiveret, kan brugeren vælge grupperne via kontekstmenuen. Læs mere de nye features, som er ved at blive testet af udviklere fra hele verden.

For at komme i gang med DataFlex 2023:

DataFlex Reports 2023 er released. Følgende nyheder og justeringer er at finde i den nye version:

  • Det er nu muligt at justere teksten (midt for, højre eller venstre) –
  • Det er nu også muligt at bruge et tilpasset page layer i en rapport.
  • DataFlex Reports 2023 kan downloades her på følgende link.

SCANDUC 2023 er vel overstået og må betegnes som en succes. Vi har fået meget positiv feedback både på indholdet og konferencen. Alle Powerpoints kan downloades på SCANDUC hjemmesiden.

I de følgende nyhedsbreve vil vi skrive om en af præsentationerne på SCANDUC. Og vi lægger ud med Johan Broddfelts præsentation af hans Datepicker, som han også har lavet en video om – klik på dette link. Lad videoen tale for sig selv.

Venlig hilsen
FrontIoT