DataFlex nyhedsbrev maj

Kære alle

Foråret er på sit højeste, og sommerferien venter forude. Men inden da er det en fornøjelse meddele nedenstående :=)

Beta release 2 af DataFlex 2023 kan downloades her. I denne release finder vi bl.a. to nye smarte features:

    • Collapsible WebList Group
      • Data i lister kan nu grupperes og kollapses
    • Resizable Columns in Grid Layout
      • En alternativ metode til layout af et web panel. Dvs. alternative til piColumnIndex / piColumnSpan metoden

Samtidig opdateres FlexTron komponenten. Flextron er en control, som kan integrere web-paneler i Windows containere eller endda en hel webapp inde i en Windows applikation.

Flextron kan bruges til at peppe et Windows interface op eller til gradvis migrering af en Windows app over til web. Denne video viser kort hvordan Flextron kan implementeres.

DataFlex Reports 8.2 (2023) er frigivet og kan downloades på følgende link. Der skal ikke nye koder til i denne release.

Et par nyheder: Justeret tekst muligheder så vandrette tekststrenge er blevet udvidet. Det er også muligt at erstatte eksisterende sidelayout i en rapport – læs mere her.

Man kan chatte via DataFlex med ChatGBT

Mike Peat fra Unicorn Interglobal er et legebarn. Og nu har han kombineret 2-3 API’er og dermed skabt en DataFlex WebApp som man kan konversere med.

Vores egen Johan Broddfelt introducerede “Flexie” (en talende DataFlex App vistnok af hunkøn) første gang på SCANDUC 2021 i København. Det inspirerede Mike Peat fra Unicorn til at forbedre Flexies intelligens ved at forbinde DataFlex til chatGPT. Læs mere om Mikes overvejelser på dette link (anbefales varmt :=).

Husk at klikke ind på vores “Discovering DataFlex videoer” – en youtube kanal til inspiration og læring udført på bedste vis af Johan Broddfelt. Han modtager gerne forslag til emner på nye videoer og han kan kontaktes på følgende mail: jb@frontiot.com.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS