DataFlex nyhedsbrev

Kære alle

Marts måned er lige om lidt og ifølge kalenderen er det forår selvom vejret ikke helt viser forårstegn – det er stadig koldt. Men så kan man varme sig over, at vi afholder Scandinavian DataFlex Users’ Conference – SCANDUC om 2 uger. :=D

Sidste udkald for tilmeldinger i denne uge. Skynd dig!

Vi kan nu præsentere et program, som er spækket med nyheder præsenteret af teamet bag Data Access, samt inspirerende præsentationer fra udvalgte deltagere. For kun 510€ får du to hele konferencedage samt surprise dinner torsdag aften med alt hvad det indebærer..

DataFlex 2023 er lige frigivet i “alpha 2”.

Kom til SCANDUC og lær hvad DataFlex 2023 indeholder af nye features. Bl.a. SQL Code Sense og FlexTron – læs mere om nye features her.

Desuden vil eksisterende gode DataFlex-komponenter blive gennemgået. I kan læse mere om disse anvendelige og klar-til-brug komponenter i jeres DataFlex udvikling:

Denne selvstændige komponent, giver mulighed for at scanne både en- og todimensionelle koder ved hjælp af håndholdte og mobile enheder, som derefter videresender oplysningerne direkte til din DataFlex-webapp.

Denne “Ready to go” komponent, giver mulighed for visning af billeder i egne apps, i næsten alle populære formater (GIF, JPG, PNG, ICO, BMP og mere). Eksempler der kan anvendes på billederne kan ses på følgende link.

Code Jock særtilbud:

Som DataFlex programmør er der et særtilbud som I måske skulle overveje hvis I allerede benytter eller påtænker at benytte Code Jock til jeres Windows applicationer.

30% discount for DataFlex developers som køber en ny Suite Pro licens.
Discount Code: DATAFLEX!!
End Date: None

DataFlex udviklere som allerede har deres egen Codejock licens, får en speciel 50% opgraderings-discount ved at købe en nye Suite Pro licens.
Discount Code: NOWBETTER
End Date: 30-JUN-2023

Kan bestilles på CodeJock online store.

Johan Broddfelt har lagt en nye video ud efter lang tids pause. Gå ikke glip af denne video.

Næste nyhedsbrev kommer i slutningen af marts efter SCANDUC, hvor vi vil skrive om udvalgte præsentationer vist på konferencen.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS