SCANDUC open for registration

Kære DataFlexer’s

Det er en fornøjelse at kunne annoncere 2023-udgaven af SCANDUC-konferencen , der afholdes på Scandic Falkoner-hotellet den 16. og 17. marts i år.

SCANDUC 2023 vil være spækket med præsentationer af nye funktioner i den næste version af DataFlex v23, men også mange flere nye spændende ting at vise. Her er en liste over emner, der skal præsenteres på SCANDUC.  Højdepunkterne er:

    • Flextron. Tilpas en komplet web UI  i dine Windows-applikationer med FlexTron.
    • Docker bruges til effektiv softwareudvikling
    • Package Manager
    • DataFlex Reports v22
    • og masser af meget spændende ting, som du ikke vil gå glip af….

Den endelige dagsorden vil blive offentliggjort snarest.

Onsdag den 15. marts har vi 2 træningspas. Om morgenen guider Bram Niejkamp fra Data Access dig igennem, hvordan du opsætter en build-server og tester. Om eftermiddagen vil Vincent Oorsprong (også Data Access) vise, hvordan man laver wizards med Flextron. Begge træninger er 1/2 dag, så du kan vælge begge for kun 150 € inkl. frokost og kaffe.

Der er også tid til samvær og sociale arrangementer som surprise aftenen, der altid har et twist af noget særligt. Vent ikke for længe, før du tilmelder dig , fordi der er begrænsede antal pladser til rådighed. SCANDUC er en lille konference, som gør den helt speciel.

Håber at se dig i København.

Med venlig hilsen
SCANDUC-teamet