DataFlex nyhedsbrev maj

Kære alle
 

Her et forårs DataFlex nyhedsbrev.

DataFlex 2022 er releaset, hvis du ikke allerede har læst nyhederne så kan du finde dem her.
 

Hvis du står og skal opdatere DataFlex applikationen til 64 bit er Structure Padding Helper Tool er suverænt værktøj til brug for den proces. Du kan læse mere om det på følgende link.
 

Hvis du ikke er i stand til at opdatere til DataFlex 2022 endnu, er en ny build af DataFlex 2021 netop blevet frigivet. Data Access anbefaler at du downloader 2021 Build.
 

Nedtællingen til DataFlex User Conference 2022 er i gang.
Tilmeldingen til EDUC 2022 har været overvældende og vi er tæt på at være fuldt booket. Vi ser frem til et brag af en konference på Island. Du kan holde dig opdateret på følgende link.


Vi er meget stolte at få følgende citat fra Fødevarestyrelsen som har fået udviklet udbetalingssystemet af Sture Aps i DataFlex.

“Vi ville ikke være hvor vi er i dag, hvor der er udbetalt på mere end 4 mia. kroner fordelt på godt 6.500 betalinger baseret på DataFlex. Dette skyldes ikke kun hurtig og kompetent konsulentbistand, men også et effektivt udviklingsmiljø i DataFlex, som har kunnet understøtte vores ønsker til applikationerne. DataFlex har understøttet vores agile tilgang i udviklingsarbejdet, og vi har derfor sparet både tid og omkostninger og er endt med et meget tilfredsstillende resultat af høj kvalitet og med tilfredse brugere”
        – Enhedschef for Udbetalingsenheden Merete Roos april 2022


Velkommen til Mikkel Vig,
som er vores praktikant. Han skal primært skal lære at udvikle i DataFlex. Vi er glade for at have dig med i teamet Mikkel :=)

 

Husk at holde dig opdateret med se den ugentlige video med Johan. Det nuværende tema er Data Dictionaries, som bliver gennemgået minutiøst af Johan på hans finurlige facon.
 

Du kan holde dig orienteret om EDUC 2022 på Twitter den 2.3. juni #EDUC2022
 

Venlig hilsen
FrontIoT ApS