DataFlex nyhedsbrev juni

Kære alle

EDUC 2022 er overstået – to aflyste EDUC arrangementer gik forud og ingen kunne vide om der ville komme en tredje aflysning. Det skete heldigvis ikke og EDUC blev en bragende success med et tårnhøjt deltagerantal og et konferenceprogram som både teknisk og på det mere sociale plan, bragte sammenhold og præsentationer af et fremtidssikret super optimeret produkt: udviklingsværktøjet DataFlex.

Vi bringer her en samling billeder fra EDUCfølgende link og gå heller ikke glip af Johan Broddfelts Flexie At EDUC 22 som en af de sidste punkter på konferencen.

Alle EDUC-præsentationer er blevet filmet og vil blive lagt ud på DataFlex Learning Center i løbet af de næste par uger. Deltagere fra EDUC kan logge ind med Global ID og gratis få præsentationerne online. Det er muligt for ikke EDUC deltagere at se præsentationerne online mod betaling af 50€ pr præsentation eller 150€ for alle præsentationer. Vi kan varmt anbefale at se dem. 
Som John Hartley, Freedom IT med begejstring udtalte efter hans deltagelse: 
“I am sure that the enthusiasm and motivation that spread to me over the 2 days the EDUC conference lasted, will over the next few years continue to be contagious across the community and beyond.. 
– John Hartley, Freedom IT and consultant at FrontIoT.  

EDUC 2024 vil blive afholdt i byen Split, Kroatien. Medarrangør bliver Peter Bragg fra Care-Data UK. Tillykke! vi glæder os allerede.

Der er sket andet end EDUC – nedenfor releases af DataFlex utilities:

News Release:
DataFlex DataPump: Den nyeste release af DataPump er 64bit og understøtter Unicode. DataPump kan give DataFlex systemer som stadig kører på embedded Database (til nye udviklere er det en database som medfølger DataFlex) adgang til BI tool og Excell eller en rutinemæssig migrering af Embedded data til en MSSQL database Læs mere her.

Graphic Library for DataFlex 2022: Med det grafiske bibliotek knyttet til dit Workspace kan du vise billeder i mange populære formater (BMP, ICO, GIF, JPG, EXF, PNG, TIFF, WMF and EMF) læs mere om nyhederne på følgende link
 
Glem ikke at holde dig opdateret på:
DataFlex Learning Center
Johan Broddfelts Videoer
Data Access hjemmeside
FrontIoTs hjemmeside

Venlig hilsen
FrontIoT ApS