DataFlex nyhedsbrev februar

Kære alle,

Vi vil starte ud med en god fortælling, fordi vi har oplevet en stigende interesse for DataFlex i en tid hvor løsninger skal udvikles agilt uden lange projektmøder. Det er dejligt og vi glæder os til at DataFlex 2022 snart kommer.

DataFlex 2022/20.1 Release Candidate
DataFlex 2022 fokuserer på betydelige tilføjelser til brugergrænsefladen på web- og Windows-applikationer. Nye klasser med forbedret funktionalitet i webapps. Bla er højreklik på brugerdefinerede menuer og multi-item menuer bliver nu understøttet i DataFlex version 2022. Du kan læse mere om det her.

Ny Channel Partner hos DataAccess South Pacific. Velkommen til Marco Kuipers og hans team i Australien. Firmaet 28 IT har været DataFlex hus i mange år. Nu får de muligheden for at være med til at vækste DataFlex i Australien og “omegn”. Læs mere her.

Jakob Kruse fra Sture Aps har udviklet en samling af brugerdefinerede komponenter, der implementerer forskellige web-API’er. Det er en meget brugbar og smart ting for enhver DataFlex udvikler. Han har lagt dem ud til fri afbenyttelse på Github. TAK til Jakob for hans indsats.

Europæisk DataFlex konference EDUC 2022 afholdes på Island. Husk at sætte kryds i kalenderen den 2. og 3. juni og hvis du også vil deltage i workshops så sæt kryds to dage før, den 31. maj og 1. juni, mere om EDUC i et senere nyhedsbrev.

Til sidst nogle nyttige links om DataFlex:
DataFlex og Casual Conversations
DataFlex.Wiki
DataFlex Learning page

Næste nyhedsbrev vil omhandle DataFlex 2022.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS