DataFlex Football Pool

Kære alle

Vi lægger ud med at invitere til DataFlex Football Pool i forbindelse med UEFA Euro 2020 Football Championship edition 11. juni. Data Access har nu endnu engang arrangeret dette sjove spil som alle, med eller uden fodboldforståelse, kan deltage i. Klik på denne video som introducerer dig til reglerne.

DataFlex Styler – ny version. Webudviklere kan nu generere temaer til DataFlex WebApp Framework med flere finesser end før. Det er ikke længere kun farverne du kan vælge. Kort fortalt lever DataFlex Styleren nu mere op til sit navn, hvilket du kan læse mere om her. Data Access har også lavet et online kursus i hvordan man bruger DataFlex Styleren – klik på følgende link.

DataFlex Times et spritnyt tiltag fra en DataFlex´er Simon Coyne fra Alicante Software som har kontorer i Spanien og England. Hans tanke er at skabe en DataFlex platform med nyheder, Blogs, Tips & Tricks om DataFlex. Derfor vil vi opfordre alle vores kunder og programmører til at tilmelde sig nyhedsbrevet som findes nederst på www.dataflextimes.com, så vi kan få skabt et dynamisk forum til gavn for nuværende og nye DataFlex udviklere.

DataFlex er lige nu et af de bedste udviklingsværktøjer i verden og det fortjener mere publicity! Husk at “like”.

Månedens tip.
FrontIoT læringsvideoer er et godt sted at begynde hvis man skal lære at udvikle i DataFlex.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS