Nyhedsbrev april 2021

Der er mange gode nyheder at skrive denne gang. Foråret er kommet og trods en sløv start med temperaturen her i april måned, så er foråret i gang.

DataFlex 2021 the Power of Lean Code blev, som de fleste sikkert ved, lanceret den 17. marts med et Online Product Launch som Data Access stod for. Her blev de vigtigste nyheder i DataFlex 2021 præsenteret direkte af udviklerne bag DataFlex. Hvis du gik glip af dette enestående event kan det nydes på følgende link som er en 3 timer lang video. Dette er lang tid, så derfor linker vi til forskellige dele som vi vil anbefale.

DataFlex 2021 er unicode hele vejen igennem. Harm Wieber, Data Access Europe giver en teknisk præsentation om unicode og DataFlex som kan ses her i præsentationen “Normalization”.

Vi kan også varmt anbefale fem korte præsentationer af smarte features i DataFlex 2021 som her præsenteres af Henri Reterink og Bram Nijenkamp, DataAccess BV.

1) cWebTagsForm
2) cWebHtmlList
3) Dynamic Objects
4) Geolocation API
5) Dark Theme

DataFlex 2021 er versionen som bærer dine applikationer fremad og fremtidssikrer dem. Har du brug for vejledning eller hjælp i forbindelse med opdateringen til 2021, så er du velkommen til at kontakte os.

F1-hjælpen til DataFlex er nu online og væsentligt forbedret – tjek følgende link. Her er næsten alt det du skal vide om DataFlex. Både som nybegynder og garvet programmør.

Vi kan som altid anbefale vore videoer Casual Conversations og som noget nyt er Johan Broddfelt gået i gang med at opdage DataFlex i hans løbende serie: “Discovering DataFlex”

Venlig hilsen
FrontIoT