DataFlex 2021 product launch 10 March

Kære alle

Det er en stor fornøjelse at kunne annoncere DataFlex 2021 release. I den anledning inviterer vi til en gratis online produkt LAUNCH på onsdag 17. marts kl 15.00 – 18:00.

Data Access’s team af dygtige udviklere vil præsentere “live” alle nye features i DataFlex 2021. Produktet har undergået helt fundamentale forbedringer og nyskabelser, og fremstår nu som totalt avanceret full-stack udviklingsværktøj til web- og mobile applikationer. En ny DataFlex æra er begyndt.

Se videoen “Whats New in DataFlex 2021”

Som noget nyt vil en kendt hollandsk “Art Director” som Data Access Worldwide har sat på opgaven, Mr Robbert Dirksen, fortælle om hans rejse gennem DataFlex´s økosystem med branding briller og hans konklusion efterfølgende. Denne præsentation vil blive vist på onsdag og er hermed varmt anbefalet.

Har du udviklet i DataFlex i mange år eller er du lige blevet introduceret til produktet, så kom med til produkt launchen. Vi ses i Cyberspace.

Tilmelding til Launch – Der er begrænset antal pladser.

Mange hilsner
FrontIoT ApS