Januar nyhedsbrev

Kære alle

Godt nytår!! det kan vist ikke siges for tit i disse tider.

DataFlex 2020 (2021) Beta 3 kan downloades på følgende link. Trods Covid-19 og isolation har Data Access arbejdet hårdt på udviklingen af den nye generation af DataFlex. Og vi kan forvente en release inden for de næste par måneder. Trods Beta er flere af vore kunder inkl. os selv, allerede i gang med at udvikle i 2020/21.

Vi kan anbefale vores torsdagsvideo netop udkommet på YouTube. Her snakker Johan med Albin Visén fra Prosmart AB i Sverige om nuværende migrering af hele deres ERP system op på DataFlex version 2020 (2021). Det er en spændende og inspirerende snak som man kan få stor fornøjelse og inspiration af at lytte til.Tak til Albin for hans bidrag. Hvis der er spørgsmål er man velkommen til at kontakte Albin

Redaction Library til web applikationer.
Data Acces har indbygget et nyt sikkerhedslag i DataFlex 2021. For at de samme sikkerhedsfeatures også kan komme tidligere versioner til gavn har Data Access udviklet ‘Redaction Library’ til web versionerne 18.2 og 19.1. For yderligere information og download klik på følgende link.

5 gode bud på hvilke fejl mange laver når de udvikler i DataFlex WebApps. Endnu en informativ video lagt på DataFlex learning page. Kan anbefales at se.

En god historie fortsættes…
Vores historie i det tidligere nyhedsbrev om hvor hurtigt et system blev udviklet i DataFlex til brug for at afhjælpe en ministeriel institution i en meget nødvendig situation. Dette har skabt så meget opmærksomhed, at Data Access Worldwide har skrevet om det. Læs om den på følgende link – det er (også) en god historie.

Vi kommer igen med nyhedsbrev inden længe, hvor vi vil kigge nærmere på de nye features i den kommende DataFlex version 2021.

Mange hilsner
FrontIoT ApS