December nyhedsbrev

 

kære alle

Dette er vores næstsidste nyhedsbrev i år. Vi håber alle vore kunder og forbindelser er ved godt helbred.

DataFlex 2021 beta 2 er released og kan hentes på følgende link. Data Access har lavet en video, der beskriver hvordan man får det mest mulige ud af den nye version som de har omdøbt til 2021.

En god historie. Måske har du ikke rigtigt tænkt over hvor effektivt det udviklingsværktøj du arbejder med egentligt er. Vi kan fortælle en historie om et stort behov for hjælp til udvikling af en IT løsning i en nødsituation ved hjælp af DataFlex.

Som følge af Corona opstod der i sidste måned et akut behov hos en af de ministerielle institutioner i Danmark for at få udviklet et system til registrering af nogle meget nødvendige processer. Da det ville tage unødig lang tid med interne procedurer og desperationen var stor. Derfor tilbød Sture Aps og FrontIoT i samarbejde at udvikle et system på meget kort tid. Faktisk fik vi udviklet et fuldt fungerende system i DataFlex, kørende på en SQL Server, på mindre end 12 timer. Interesserede kan læse mere om detaljerne på dette link.

DataFlex er LEAN, DataFlex er full-stack-development tool. Vi er vilde med DataFlex og stolte over denne historie som I er velkommen til at fortælle videre. Vi glæder os til 2021!

“Casual Conversations” Vi har gennem de sidste måneder lavet videoer med fællestitlen “Casual Conversations”, som vi har uploadet på Facebook og Youtube. Vi har også inviteret udvalgte programmører af vore kunder til samtale med Johan Broddfelt. Og så har Unicorn den Britiske DataFlex Channel partner, inkluderet videoerne i deres nyhedsbrev.

Husk også at holde dig opdateret med DataFlex Learning Center, hvor der løbende uploades nye videoer.

Hvis du har spørgsmål om DataFlex eller brug for konsulenthjælp – så må du endelig kontakte os. Vi hjælper gerne eller finder den hjælp der passer.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS
www.frontiot.com