Nyhedsbrev – jul 2019

Kære alle

Så nærmer vi os julen 2019 og derfor bliver dette brev årets sidste nyhedsbrev. Gode ting er sket i det forgangne år og endnu bedre ting vil ske med DataFlex i 2020.

EDUC/SCANDUC 2020 afholdes den 2. og 3. april på Island. Skynd dig at tilmelde dig konferencen, da Early Bird udløber om 2 uger og der er 100€ at spare. Vi hjælper gerne med tilmelding til konferencen hvis tiden er knap. Vi glæder os til at se dig.

Agendaen er endnu ikke lagt frem, men Pre-Conference training den 31. marts og 1. april vil lægge op til agendaen, så man kan nogenlunde regne ud hvad der venter.

Som alle sikkert ved, udsendte Data Access; Technology Preview på DataFlex NextGen v20.x i sidste måned. Det er stadig en pre-release build men er bestemt værd at kigge på.

“Oplevelsen af at gå på en unicode database og det bare fungerer er virkeligt fed! Her er tale om noget vi ganske enkelt ikke har kunnet tidligere. Alene derfor giver det god mening at kalde det DataFlex NextGen”.

Udtalt af Klaus Berthelsen da han afviklede Order Entry example på Thailandsk på en MSSQL Server.

DataFlex NextGen v20.x kan downloades HER vær opmærksom på læse Working with the DataFlex 2020 Technology Preview før Download.

Kontoret er lukket mellem jul og nytår og vi er tilbage igen den 2. januar 2020. Men vi er til at få fat på hvis der er behov.

Mange julehilsner
FrontIoT Aps