DataFlex konference på Island

European DataFlex User Conference EDUC 2020 2. & 3. april på Island

Nu er agendaen til EDUC 2020 klar og kan findes på www.educconference.com.

Overvejer du stadig om det er relevant for dig at komme til EDUC 2020, så lad tvivlen komme dig tilgode og tilmeld dig på dette link. Det vil du vil ikke fortryde. Data Access teamet står klar til at føre din forretning ind i fremtiden med DataFlex Nextgen.

Samtidig har du også muligheden for at besøge et helt specielt land med gletsjere, vulkaner, varme kilder og måske se nordlys – alt det i selskab med DataFlex kollegaer.

Det er også muligt at tilmelde sig DataFlex undervisning i specifikke områder forud for konferencen. Sædvanen tro, vil eksperterne fra Data Access Europe stå for undervisningen. Bemærk at “Migrating to DataFlex 2020” er en heldagundervisning. For yderligere information om undervisningen klik her.

Efter konferencen lørdag den 4. april kan man tilmelde sig “The Golden Circle Tour” som er en heldagstur og som kan anbefales. Vi har sammensat en bustur med engelsktalende guide kun for EDUC deltagere og vi vil opleve vandfald, gejsere og blive inviteret indenfor det eneste sted på Island, hvor man dyrker tomater hele året.

EDUC og SCANDUC er i år slået sammen til en fælles konference EDUC 2020 og derfor står DataAccess Europe og FrontIoT sammen som arrangører af konferencen.

Ses vi på Island? Charlotte gi’r en drink i baren 🙂

Mange hilsner
FrontIoT ApS