Nyhedsbrev – efterår 2019

“Kom og se lyset” og DataFlex NextGen på Island den 1. & 2. april samt undervisning 30. & 31. marts 2020.

EDUC/SCANDUC er nu åben for tilmeldinger. Vi har erfaring med at denne konference bliver hurtigt udsolgt så tilmeld dig, så snart du har besluttet dig for at deltage. Early Bird tilmelding inden 31. december. Læs mere om EDUC på følgende link. Det bliver et brag af en konference, så glæd dig!

Hvis du ikke kan få nok af DataFlex konferencer så kan du varme op med DataFlex User Conferencen DISD 2020 i Dallas USA den 6. & 7. marts 2020.

Der er kommet en ny release af DataFlex version 19.1 (DataFlex 19.1.58) som indeholder en del vigtige bug fixes. Læs mere på dette link om de bugfixes der er vedrører tidligere installation af 19.1. Opdateringerne er tilgængelige som komplette nye installationer (Studio, Server og Windows Client), der erstatter den tidligere frigivne DataFlex 19.1.56.

Google strammer op på deres API som følge af GDPR lovgivningen. Mike Peat fra Unicorn har skrevet en blog om dette som kan læses ved at følge dette link. Det er nyttig læsning, hvis du har et Google API implementeret i din applikation.

Nu vi er ved GDPR…

Har I styr på jeres databehandleraftaler med jeres kunder og samarbejdspartnere?
De første afgørelser fra Datatilsynet er faldet efter klager eller tilsyn hos offentlige og private virksomheder. Disse afgørelser har vist at man skal tage overholdelse af GDPR alvorligt.

Et vigtigt fokuspunkt for Datatilsynet er indgåelse af databehandleraftaler mellem samarbejdspartnere. Det kan virke uoverskueligt at gå i gang med denne opgave og her kan vi være behjælpelige med at få overblik og struktur på processen. Kontakt Therese vores GDPR vejleder, hun har styr på sagerne og allerede hjulpet flere af vore kunder.

DataFlex Learning Center udsender løbende videoer om DataFlex. Nedenstående links er lagt ud for nylig:

Learn the language
Configuring your system for web development
Working with web properties

Alpha release af DataFlex Dynamic Objects
Med Dynamic Objects Library kan du oprette web objekter defineret på runtime tidspunktet (i modsætning til compile-time). Klik på dette link for at se hvordan Dynamic Object anvendes.

Næste nyhedsbrev vil vi skrive om agendaen til EDUC/SCANDUC.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS
www.frontiot.com