Nyhedsbrev – juni 2019

Så er Pinsen overstået og sommerferien står lige for døren. Inden da vil vi anbefale dig at kigge på de nyligt frigivne videoer fra Synergy 2019 som Data Access lige har lagt ud på DataFlex Learning Center. Vi kan bla. nævne HTTP Handler.

Se Harm Wibiers præsentation om DataFlex 19.1, den nye HTTP Handler og ikke mindst DataFlex NextGen fra Synergy 2019.

Jakob Kruse fra Sture ApS udtaler om http handleren;

“cWebHttpHandler har endelig gjort det muligt at lave ikke-SOAP services i DataFlex, så nu kan vi f.eks. streame dokumenter direkte fra databasen og ud til browseren, lave tjenester der returnerer SVG grafik eller implementere REST direkte i DataFlex, uden at skulle have gang i VBScript og ASP – det er en virkelig lækker tilføjelse!”

Husk også at se nærmere på DataFlex Reports v7 (hvis du ikke allerede har gjort det) som blev frigivet i sidste måned. Vincent Oorsprong fra Data Access har skrevet en blog om DataFlex v7: How to improve your productivity

___________________________________________________________________

Nyttige links:

DataFlex Learning Center

DataFlex 2019 Help

Venlig hilsen
FrontIoT