Nyhedsbrev – august 2019

Kære Alle

August måned bliver nu til den smukke september og så starter sæsonen for konferencer og vi indleder med den australske DataFlex konference DAPCON som afholdes den 11. – 14. september i Melbourne.

Den 5.-7. September afholdes Techfestival i Københavns Kødby som omdannes til et internationalt mødested for mennesker om teknologi. Vi er stolte over at være en del af denne festival. Johan Broddfelt holder et indlæg om Machine Learning fredag den 6. september kl. 17:30. Kom og hør hans præsentation, så inviterer vi på en drink. Skriv til Charlotte og de første 10 får en billet til hele festivalen oven i købet.

EDUC2020 2. – 3. april på Island. SCANDUC er denne gang lagt sammen med EDUC og vi vil i tæt samarbejde med Data Access Europe afholde et brag af en konference som man sent vil glemme. Program og priser annonceres midt i næste måned på www.educconference.com.

Samtlige præsentationsvideoer fra Synergy 2019 kan nu ses på Data Access Learningcenter. F.eks. kan vi anbefale at bruge lidt tid på SPLF præsentationen af Stephen Meeley, DAW. Vores egen Klaus Berthelsen har skrevet en kommentar om SPLF sammensætningen som kan læses på FrontIoTs hjemmeside.

Endnu et professionelt alternativ til embedded databasen. MYSQL understøttes nu i DataFlex 2019 (19.1). I 2018 viste en undersøgelse at MySQL og den kompatible MariaDB og AWS Aurora, stod for mere end 77% af databasemarkedet. For at tilbyde udviklere mere økonomiske database alternativer med høj ydeevne er disse tre nu på listen over SQL-servere, der understøttes i DataFlex 2019x. Se video-præsentation om dette her.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS