DataFlex sommerbrev

Kære alle

Sommeren er nu på sin fulde højde men vejret har ikke rigtigt fulgt med. Derfor vil dette nyhedsbrev indeholde gode ideer og links som inspiration til hvad du kan bruge en regnvejrsdag eller to til i selskab med DataFlex.

Klaus anbefaler denne video:
Denne video burde være obligatorisk for alle der udvikler Web applikationer. Titlen ‘Process Pooling’ dækker over en omfattende gennemgang af hvordan WebApp serveren fungerer. Der er specielt fokus på ‘All that can go wrong if you don’t get it right’.
https://learning.dataaccess.com/courses/process-pooling/

Johan Broddfelt anbefaler denne video:
“Det der gør udvikling af applikationer til web meget sjovere, er at man kan designe sine egne komponenter kun begrænset af egen fantasi. Derfor anbefaler jeg denne video som viser hvordan du kan bygge dine egne komponenter og på den måde udvide fleksibiliteten i din DataFlex værktøjskasse.“
https://learning.dataaccess.com/courses/custom-controls/what-is-a-custom-control/

Så er der selvfølgelig:

EDUC online seminar 2020. Da udsigten til en aflysning af EDUC 2020 på Island var en realitet fik Data Access Europe, på kun 14. dage, organiseret et online event med samme agenda og undervisning med speakere fra hele verdenen. Alle betalende deltagere havde nu mulighed for at joine on-line seminaret og nye deltagere kunne tilmelde sig. En imponerende præstation fra Data Access side og succesen var stor!

Hvis du er nysgerrig er det muligt at se hele eventet på følgende LINK – det koster kun 150€ og du får adgang til hele Seminaret. Kontakt Charlotte for yderligere information og adgang.

How to set up a live Stream Event: Wouter Olthof video producent hos Data Access EU giver, i denne 14 min lange video, gode råd omkring et on-line event.

Med dette sommerbrev vil vi ønske alle vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. I næste nyhedsbrev skriver vi om DataFlex Reports 2020, som er udkommet som “Technical preview”. I denne første version kan man nu køre i 64 bit miljø med Unicode data – glæd dig!

Venlig hilsen
FrontIoT ApS