DataFlex Påskebrev

Vi har den fornøjelse at meddele at DataFlex 2020 alpha 1 er released. Nu er vi kommet et skridt videre mod at du kan udvikle 64 bit og 32 bit applikationer, samt anvende Unicode. Med Alpha 1 release kan du teste og lære om hvordan det hele virker. Så tøv ikke med at komme i gang. Læs mere på bloggen: DataFlex 2020 Alpha 1 released – get it now!


Virtual EDUC blev afholdt i sidste uge og var en stor success. Data Access Europe formåede, på kun 2 uger, at sammensætte en virtuel konference som i sin form var som den skulle have været afholdt på Island. Undervisningen forud selve konferencen var også meget vellykket og agendaen blev fulgt slavisk kun med et par små ændringer. Vi oplevede flere tilmeldte og var oppe på over 170 deltagere online. Stor ros til Data Access Graphics som har sammensat hele den virtuelle del. Vi opfordrer til at man kontakter Data Access Graphics, hvis der skulle være brug for online videoer og optagelser til markedsføringsformål. Det fås ikke bedre. Deltagere til Virtuel EDUC vil få et link tilsendt, hvor de kan gå ind og se ALLE præsentationerne.

MySQL og den kompatible MariaDB database som kører på en Linux Server er nu supporteret af DataFlex. Data Access har nu med tilføjelsen af MySQL og MariaDB, der kører på Linux, sørget for et nyt, lavpris alternativ til MSSQL/IBM DB2. Læs mere her og se denne video, hvor Marcia Booth, Data Access Worldwide, fortæller om hvordan man migrerer til MySQL Environment.

Kontakt Charlotte for mere information om databaserne samt Cloud løsninger og hosting.

Vi ønsker alle en god påske og husk at kontoret har lukket i morgen, da det er en dansk helligdag.

Venlig hilsen
FrontIoT