Nyhedsbrev – april 2019

DataFlex Reports version 7 er releaset.
“DataFlex Reports har længe været mit foretrukne værktøj til at lave rapporter og det er bare blevet bedre og bedre med hver version” udtaler Klaus Berthelsen som dagligt arbejder med DF Reports.

DataFlex Reports v7 kan downloades på følgende link. Vi kan anbefale at bruge lidt tid på at kigge på Data Access video om nyhederne.

Vi kan nu også tilbyde vores forhandlere skræddersyede kurser i DataFlex Reports som henvender sig til slutbrugere. For yderligere information send en mail til Charlotte.

Graphic Library version 3.0 releaset. Brug dette bibliotek til at vise billeder i din Windows apps. Du kan vise billeder i de nyeste grafiske formater. Det er smart og ser godt ud for. Her er et link til yderligere information og download.

DataFlex v19.1 Release Candidate er forløberen for den endelig release så vi ser frem til at det snart sker. DataFlex RC kan hentes her.

Månedens kursus video. Vi anbefaler “Basics Security”
Dette kursus gennemgår hvilke sikkerhedsforanstaltninger fra verificering af hash, sikker gemning af adgangskoder, 2-faktor-godkendelse til webapplikationer og brug af kryptering. Link til kursus på Data Access Learning center “basics security

Data Access DataFlex konference SYNERGY 2019 er nu vel overstået. Næste konference er DAPCON den Australske DataFlex User Group Conference. DAPCON afholdes til September i Melbourne, Australien. Til april 2020 afholder Front IoT i samarbejde med Data Access Europe SCANDUC + EDUC 2020 på Island. Mere om det i et senere nyhedsbrev.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS