DataFlex Conference i USA

Kære alle

Den amerikanske DataFlex konference Synergy 2023 afholdes i år i Louisville, Kentucky, USA, den 20. – 21. september med workshop to dage før. Agendaen er nu offentliggjort og man kan godt glæde sig. Teamet bag DataFlex vil være til stede og vise de nyeste features i DataFlex version 2023 samt give deres bud på den fremtidige DataFlex. Vi har listet et par eksempler fra agendaen:

Windows App 2.0: Hvordan får man sine Windows applikationer til at se mere moderne ud? Hvordan deler jeg komponenter mellem mine Windows og web applikationer? Hvordan kommer jeg i gang med en gradvis migrering fra Windows til web? Flextron, der bliver gennemgået i denne præsentation, er svaret på alle disse spørgsmål.

SQL Improvements: Denne præsentation fokuserer på de forbedringer af embedded SQL, der er kommet i form af den nye cSqlExecutor klasse. 

Tech Stack: Et kig ind i fremtiden – i denne præsentation vil Harm give jer et indblik i hvordan DataFlex igen vil transformere den måde, du udvikler dine applikationer på!

DF Auto: Teamet bag DataFlex har været i gang et stykke tid og vil med denne præsentation vise nye Studio features som de arbejder på.

Pricer og evt tilmelding klik på dette link. Agenda klik her.

Charlotte hjælper gerne med det administrative omkring tilmelding. Man kan i øvrigt flyve fra København direkte til Chicago og derfra til Louisville – evt med bus.

Vi ser frem til at mødes med DataFlex´ere fra hele verden samt at hænge ud med DataAccess Teamet. Et tip: hvis du inviterer en fra udviklingsteamet hos Data Access på en drink, kan du godt regne med at få gode tips om DataFlex og hvis du når at drikke din drink, så garanterer vi, at de byder på en ny :=)

Vi ses i Louisville.
FrontIoT ApS