DataFlex nyhedsbrev oktober

Kære alle 

Vi har den store fornøjelse at annoncere at Scandinavian DataFlex Users Conference  (SCANDUC) 2023 afholdes den 16. – 17. marts på Hotel Scandic Falkoner på Frederiksberg, så husk at marker kalenderen allerede nu. Vi har skubbet datoen til foråret, så det er muligt at opleve det tidlige forår i Danmark. Et af hovedpunkterne vil være præsentation af DataFlex 2023. DataAccess vil fremover, så vidt muligt, kun benytte årstallet som versionsnummer for DataFlex i den endelige release. Det er primært for at undgå forvirring ved versions-opdateringer.   

Mens vi venter på at DataAccess løfter en flig af DataFlex 2023, har vi samlet forskellige libraries for DataFlex 2021 og 2022 fra Data Access til download “Free of Charge”

DataFlex Date & Time Library
DataFlex Printing Library
DataFlex Printer Driver Analyzer

Til sidst vil vi lige citere Allan Greis Eriksen Chefudvikler fra Novax A/S – efter han havde fået kigget grundigt på DataFlex version 20.x:

“Der er ellers lige sket nogle ting på den runtime! Specielt at string variablerne nu er native UTF-8. Super træk! Ros til at source filerne også gemmes i UTF-8 det gør integration til Git og Azure DevOps pænere. F.eks. æøåÆØÅ i kommentarfelterne stadig er intakte – Fedt at studiet har Dark Theme!”

Næste nyhedsbrev vil komme til november hvor vi forhåbentligt kan se nærmere på 2023.

Med venlig hilsen
FrontIoT ApS