December nyhetsbrev

Kære Alle

Julen har sedan länge lurat bakom hörnet och plötsligt står man nu mitt i julmaten :-)

Senaste SCANDUC var en stor framgång med många intressanta presentationer. Surprise Evening hölls på Tjolöholms slott som ligger i Kungsbacka, och en vacker miljö som denna tillsammans med ett stort julbord satte stämningen på toppnivå. Bilder från konferensen och Surprise Evening nås via denna länk.

Presentationerna från SCANDUC kan också laddas ner. En av presentationerna från SCANDUC har i efterhand spelats in på video: “How to build your own Search Engine”. Det är en bra idé att regelbundet se vad som händer på YouTube, Data Access lägger löpande upp tutorials om DataFlex där.

DataFlex Diagnostics från Data Access är ett gratisverktyg som används till felsökning i DataFlex-installationer. Det har precis kommit en uppdaterad version, se denna länk

Boken Discovering DataFlex kan nu införskaffas i PDF-format. Den kostar 40€ och kan beställas via Front IoT. Läs mer om boken på länken Discovering DataFlex.

Hur använder du DataFlex Reports som ett ersättning till förtryckta blanketter i befintliga DataFlex program? Detta har Doug Goldner skrivit om i en blogg.

Synergy 2017 hålls i Atlanta den 6:e-8:e April. Vi har ryktesvägen hört att den billigaste rutten går via Düsseldorf (kanske med Berlin-Air) - och som alltid med flyg är det bäst att boka i god tid.

Vi önskar alla våra kunder och affärsförbindelser en god jul och ett gott nytt år!

 

 

Kommende events
Lokation: Bahamas
Dato: 18/03/2019